Om os

Hos Center Ure har vi gjort det til vores mål, at sørge for at alle føler sig velkommen. Uanset om det er til et hurtigt spørgsmål, en time lang samtale eller at man blot ønsker et godt råd og kyndig vejledning – hos os bliver du altid mødt med et smil.

Center Ure’s historie

– Siden 1975 –

CenterUre & Lyngby brillecenter startede i 1975 som urmager og optiker, men blev overtaget af Jens Christiansen i 1992.

Butikken blev ombygget og ændrede sortimentet, og er i dag en moderne ure & smykke butik med værksted og fagpersonale.

“Vores vision er at være Lyngby og omegns førende forhandler af ure, smykker samt tilhørende services. Dette sker gennem vores gode kundeservice samt at kunne tilbyde nogle af tidens bedste og mest kendte mærker”.

Af CEO Jens Christiansen

Vores mange services består blandt andet af

Autoriseret urmagerværksted

Med vores eget in-house urmager værksted, kan vi tilbyde et bredt udvalg af services til dit ur.
Vores to fuldtids urmagere har til sammen mere end 50 års erfaring med reparationer og services. Det er blandt andet derfor at vi med sikkerhed kan sige at du og dit ur er i trykke hænder.

Vi køber dit gamle guld

Har du også gamle guldsmykker som ligger i skuffen og kunne du tænke dig at få penge for det i stedet? Vi køber gerne dit gamle guld og tilbyder dig altid dagsprisen samt pengene med det samme. Det eneste det kræver er at du er myndig og kan fremvise gyldigt billede ID.

Hurtigt batteriskift i dit ur

Alle ugens hverdage sidder en af vores urmagere klar til at skifte batteriet i dit ur. Med mere end 100 forskellige typer af batterier, kan vi hjælpe næsten alle vores kunder. Batteriskift kan oftest laves på en times tid og hvis man er i tidspres, ring da til os og hør hvor lang ventetid der er netop nu.
Ring og hør mere her.

Tilknyttet guldsmedværksted

Med vores tilknyttet guldsmedværksted, tilbyder vi en lang række services inden for reparationer og forbedringer af dine smykker. Dette omhandler e.ks. ændringer i størrelsen af ringe, afkortninger af kæder, isætning af brillanter mv., perlekæde omtrækninger og meget mere. Tag gerne dine smykker med ned i butikken og hør mere eller ring til os her.